27.01.2017 |
Liczba członków KRGiC rośnie
|
27.01.2017 |
Nowy dyrektor w hotelu Marriott Warsaw
|
24.01.2017 |
Sfinks zwiększył przychody
|
20.01.2017 |
Gastronomia broni się przed szarą strefą
|
19.01.2017 |
Hotelarze z IGHP zapłacą o połowę mniej za reemisję kanałów TVP
|
19.01.2017 |
Spadek obrotów w gastronomii
|
17.01.2017 |
Hotel Pod Orłem sprzedany
|
13.01.2017 |
Nowy właściciel Hanza Tower
|
12.01.2017 |
CBRE powiększa dział doradztwa hotelowego
|
12.01.2017 |
Kraków odwiedziło więcej turystów
|
06.01.2017 |
Savills ma nowego managera
|
05.01.2017 |
Zakopane właścicielem spółki Polskie Tatry
|
02.01.2017 |
Sfinks podpisał umowę inwestycyjną z Fabryką Pizzy
|
27.12.2016 |
Nowy wiceprezes w Carlsberg Polska
|
21.12.2016 |
Nowi członkowie Krajowej Rady Gastronomii i Cateringu
|
21.12.2016 |
Rośnie segment usług cateringowych
|
21.12.2016 |
Tourasia planuje otwarcie 200 punktów
|
14.12.2016 |
Pomorze Zachodnie coraz popularniejsze
|
14.12.2016 |
Nowy dyrektor w Savills
|
13.12.2016 |
Awans w JLL
|
12.12.2016 |
Dobre wyniki CFI Holding
|
12.12.2016 |
Nowy dyrektor w JLL
|
09.12.2016 |
Nowy dyrektor Best Western Hotel Jurata
|
09.12.2016 |
Uzdrowiska w Kołobrzegu i Świnoujściu pozostaną w rękach samorządów
|
08.12.2016 |
Awanse w sieci hoteli DeSilva
|
07.12.2016 |
Zagraniczne trendy gastronomiczne hitem w Polsce
|
06.12.2016 |
Około 1200 lokali gastronomicznych w KRGiC
|
05.12.2016 |
Orbis notuje wzrost zysku
|
05.12.2016 |
Słabsze wyniki Grupy Rezidor
|
02.12.2016 |
Hiszpania i Polska z najwyższymi wzrostami RevPar w Europie
|